Posjetite nas

Područje Living Laba jedino je područje takvog tipa u jugoistočnom dijelu Europe.

Rezervirajte termin

S ciljem održivog energetskog razvoja, iskorištavanjem infrastrukture sustava javne rasvjete na testnom polju gradske četvrti Lenišće unutar grada Koprivnice, okupljamo sve zainteresirane dionike (privatni sektor, javni sektor, građani i znanstvenici), koji će svojim istraživačkim procesom i inovativnim te konkretnim rješenjima pozitivno utjecati na održivi razvoj.

Rezervirajte obilazak Living Lab Koprivnica

** Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu ispisati s e-mail liste putem linka navedenog u svim promotivnim e-mailovima, zatražiti pristup svojim podacima te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz REA Sjever baze podataka

Poruka poslana

Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Došlo je do greške

Provjerite unešene podatke i pokušajte ponovno.


Living Lab Koprivnica

Regionalna energetska agencija Sjever

Pozivamo sve zainteresirane da uz vodstvo našeg stručnog tima, uživo pregledaju najnovija pametna rješenja iz područja javne vanjske rasvjete. Insprirajte se i prikupite nova iskustva za implementaciju efikasnih rješenja za održivi energetski razvoj. Stručno vođenje namijenjeno je donositeljima odluka o pametnim gradskim rješenjima, tehnološki orijentiranim poduzećima, istraživačkim institucijama i fakultetima, ali i svima koji žele vidjeti ovaj inovativni i otvoreni koncept testiranja visoke tehnologije na javnom prostoru.