Instaliran 3D Holodisplay kao prvo Smart city rješenje Living Lab-a

Objavljeno: 16/10/2020

Podijeli

U Coworking prostoru Inkubatora kreativnih industrija postavljena je nova infrastruktura Living Lab-a Koprivnica pa je tako Enter Koprivnica (Trg dr. Žarka Dolinara 18) postao mjesto gdje se može vidjeti 3D Holodisplay iz tvrtke Monere Digital.

3D Holodisplay predstavlja visokotehnološko rješenje za prikazivanje, stvaranje i upravljanje 3D video sadržajem s holografskim efektom. Kombinacija je visokotehnološke jedinice za stvaranje, projiciranje i upravljanje 3D video sadržajem s holografskim efektom koja omogućuje daljinsko upravljanje i prijenos sadržaja bežičnim putem. Hologramska projekcija pruža neograničene mogućnosti 3D modeliranja, a kreativne inovatore komunikacije naoružat će efektima koji ne mogu proći nezapaženo.

3D HoloDisplay je prije svega namijenjen svima onima koji se bave marketingom i svakome tko želi svoj proizvod učiniti poželjnim, dohvatljivim te gotovo opipljivim prikazujući ga u prostoru. Nova i inovativna dimenzija prikazivanja objekata odnosno 360 stupanjski digitalni doživljaj odabranog proizvoda predstavlja napredno tehničko rješenje koje donosi dugo priželjkivane mogućnosti promocije i daje 3D efekt Vašoj reklami.

Instalacija 3D HoloDisplay prezentacijske jedinice moguća je u dva oblika, sa ili bez zaštitne kupole. Sam odabir ovisi o potrebama korisnika i mjestu, a uređaj je prilagođen kako otvorenom, tako i zatvorenom prostoru.

Kombiniranjem više jedinica 3D HoloDisplay-a može nastati jedinstveni hologramski 3D video zid. Na taj je način primjerice moguće prikazivati reklamu klijenta kao jedinstvenu prezentaciju, a dizajn je moguć sukladno potrebama prezentacije i prostora.

Tehničke specifikacije 3D Holodisplay-a:

  • 4 latice
  • Promjer: 650 mm
  • Vijek trajanja: >50.000 radnih sati
  • Broj LED svjetlećih elemenata: 720
  • Upravljanje: putem bežične mreže
  • Snaga: 30 W
  • Rezolucija: 672 x 672 pix
  • D+Svjetlina: 1.500 cd/m2


Internet stranica tvrtke Monere Digital: https://themonere.net

Više informacija možete dobiti slanjem upita putem na e-mail adresu: info@themonere.net